Marktplaatsen voor luxe artikelen

Marktplaatsen voor luxeartikelen

Welkom bij Onassis

 

 

 

 

 

 

Bereik het hart van uw doelgroep

De websites en communities van Onassis bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om het hart van hun doelgroep te bereiken. Doordat u direct communiceert met uw doelgroep weet u wat er leeft en welke behoefte uw doelgroep heeft als het gaat om de diensten en producten die u levert.

Eenbootkopen.nl

Meer dan 200.000 watersportliefhebbers en watersportbedrijven vinden elkaar jaarlijks op deze website en in onze facebookgroep waar 1000den particulieren en bedrijven hun boten te koop aanbieden.

Eencabriokopen.nl

Ruim 35.000 cabrioliefhebbers stappen dagelijks in hun auto. Dagelijks worden er nieuwe en gebruikte cabrio's te koop aangeboden via deze website en bijbehorende communitie. 

 

Eenvakantiehuisjekopen.nl

Nederland kent veel eigenaren van vakantiehuizen in binnen- en buitenland. Wanneer zij op deze website hun vakantiehuizen te koop zetten, bereiken zij jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers.

 

Eenpaardkopen.nl

Paardenliefhebbers verenigen zich in deze community. Niet alleen vinden paarden hier hun nieuwe thuis, leden van de community delen relevante en interessante informatie met elkaar via de website.

Eencaravankopen.nl

Nederland kent maar liefst 3,5 miljoen kampeerders. Veel daarvan trekken er op uit met hun caravan. inmiddels hebben al veel van deze kampeerders hun caravans te koop aangeboden via de website en community.

Eenscooterkopen.nl

1,2 miljoen brommers en scooters rijden dagelijks door Nederland. Jaarlijks zetten bijna 1 op de 5 scooterrijders hun scooters te koop. Deze website en bijbehorende community is redelijk uniek in Nederland.

Eencamperkopen.nl

Camperliefhebbers verenigen zich in deze community. De echte globetrotters vinden hier hun ideale camper. Op deze website kunnen campereigenaren hun tweedehands camper verkopen.

 

Dagelijks bereiken we met onze portalen en communities:

 

35000
Websitebezoekers
115000
Facebookbezoekers
93000
Instagram bezoekers
26000
Twitteraars
18000
Beslissers op LinkedIn
18000
Geïnteresseerden op YouTube
Marketing, communicatie en conversatie

Haal meer uit uw mediabudget

Wanneer u adverteert op één van onze portalen, doet u meer dan alleen het plaatsen van een advertentie. U of uw klant wordt letterlijk onderdeel van de doelgroep. 

Deel uw evenementen

Plaats uw evenement op onze websites en vind deelnemers uit uw doelgroep.

Versterk uw merk

Uw berichten worden gezien als berichten van een expert. 

Vind ambassadeurs

Deel relevante content en de community helpt u met de verspreiding.

Vergroot uw resultaat

Lage advertentiekosten en een hoog effectief bereik.

Haal meer uit uw mediabudget