500 nieuwe volgers in 4 dagen

500 nieuwe volgers in 4 dagen

Nu de website www.eenvakantiehuisjekopen.nl technisch klaar is, zijn we begonnen met het bouwen van de online community. Dat er veel geïnteresseerden zijn als het gaat om de aan- of verkoop van recreatievastgoed wisten we al. Maar dat we deze groep ook zo snel aan ons kunnen binden op social media was zelfs voor ons een verrassing. 

500+ nieuwe volgers, leden en likes op Facebook 

Met de kennis en het advies van Bureau Bishop op het gebied van social media is het ons gelukt om binnen 4 dagen ruim 500 nieuwe volgers te werven. Maar belangrijker nog is dat deze volgers ook direct actief zijn in het plaatsen van comments, het aanmelden op en bezoeken van de website www.eenvakantiehuisjekopen.nl en dat adverteerders op de website ook direct resultaat zagen. In de komende weken gaan we de acties op Facebook voortzetten in de hoop de community op Facebook verder uit te breiden naar zo'n 25.000 volgers voor het eind van dit jaar. 

Maar ook de communities rondom onze andere portalen groeiden hard. De verkoopgroep van www.eenbootkopen.nl  groeide de afgelopen maand met bijna 12%. Dagelijks worden via de website zo'n 10 tot 15 nieuwe vaartuigen gepost in de groep en op Facebook Marketplace. 

Ook de community rondom www.eencabriokopen.nl groeit goed door. Dat komt mede doordat er nog weinig alternatieven voor autobedrijven zijn om cabrio's en andere auto's automatisch door te plaatsen op Facebook Marketplace.

Automatisch doorposten naar Facebook Marketplace

Naast de groei van het aantal volgers is ook het aantal leden in de verkoopgroep op Facebook snel gegroeid. Hierdoor bereiken we met nagenoeg iedere vakantiewoning die op onze website wordt geplaatst, direct het hart van de doelgroep. Ook omdat de woningen getoond worden op de Marketplace van Facebook. Deze snelgroeiende marktplaats bereikt inmiddels meer mensen dan elke andere online marktplaats in Nederland. 

Adverteerders profiteren van groei

Adverteerders die momenteel zo'n 5000 woningen adverteren op de website, profiteren direct van de groei in aantal volgers. Het aantal informatieaanvragen via de website steeg met bijna 150% in de afgelopen week. Doordat woningen ook op de Facebook Marketplace terecht kunnen komen, profiteren adverteerders dubbel. Zij betalen namelijk niets extra's voor het potentiële bereik van letterlijk honderdduizenden geïnteresseerden in binnen- en buitenland.

Meer weten hoe u als makelaar uw recreatievastgoed effectief en goedkoop kunt aanbieden? Vaak automatisch middels een XML of Json koppeling? Kijk op https://www.eenvakantiehuisjekopen.nl/nl/adverteer