Casa Las Dunas plaatst woningaanbod

Eenvakantiehuisjekopen.nl breidt uit met ruim 1900 woningen in Spanje

Casa Las Dunas plaatst woningaanbod

Vanaf vandaag wordt al het recreatie- en vakantievastgoed van Casa Las Dunas op onze website www.eenvakantiehuisjekopen.nl getoond. Daarmee breiden we het aanbod met nog een kleine 2000 vastgoedobjecten uit. Casa Las Dunas richt zich vooral op de vastgoedmarkt langs de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol. Met dit aanbod wordt de dekking van beschikbaar recreatievastgoed in Spanje aanzienlijk vergroot.

Verdubbeling aantal websitebezoekers

Tegelijkertijd met het toegenomen vakantiewoningen aanbod is ook het aantal websitebezoekers aanzienlijk gestegen. Inmiddels bezoeken enkele honderden zoekers van vakantiehuisjes, recreatiewoningen en tweede woningen dagelijks de website. Ook de social media groepen en het aantal volgers op de verschillende pagina's op social media is de afgelopen week sterk gegroeid waardoor het bereik voor makelaars steeds groter wordt.

Social media bereik maakt het verschil voor makelaars

Doordat het woningaanbod op www.eenvakantiehuisjekopen.nl gedeeld wordt met de community op social media, bereiken makelaars eenvoudig en snel de juiste doelgroep(en).  Volgers en leden van de diverse pagina's en groepen delen woningen veelal met hun vrienden waardoor het bereik aanzienlijk vergroot wordt. Bovendien worden veel woningen die op de website verschijnen, automatisch doorgepost naar de Facebook Marketplace, tegenwoordig de nummer 1 marktplaats in Nederland en België.

Makelaars adverteren op die manier voor één vast bedrag hun gehele voorraad vakantiewoningen naar een groot maar vooral gericht publiek.